tirsdag 26. mars 2013

Hjemmelaget Musli

Hjemmelaget Musli kan anbefales. Super godt å ha i yoghurten sammen med litt oppskjært frukt. Et deilig mellom måltid.

Min Musli oppskrift består av det som befinner seg i skapet.
I dag fant jeg dette:

Solsikkekjerner
Store havregryn
Linfrø
Sesamfrø
Olivenolje
Honning

Her kan man bruke det man ønsker av frø, korn og tørket frukt.

Bland alt det tørre og tilsett en liten t-skje olivenolje. Bland deretter alt godt med litt honning. Kun så det dekker frøene. Spre godt utover en stekeplate. Husk å vend på blanding under steking.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 5-10 min. Det er lurt å følge litt med, det brenner seg fort.
Avkjøl og legg i en tett oppbevaring boks eller glass.

Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...